Jste si jisti, že konzumujete ovoce správně? Ověřte si to!

Konzumování ovoce. My všichni si myslíme že jíst ovoce znamená koupit ho, očistit a jen tak “hodit” do úst. Není to tak jednoduché jak si myslíte. Je důležité vědět, kdy a jak ho jíst.

Jaký je správný způsob konzumování ovoce?

Znamená to nejíst ovoce po jídle! Ovoce by se mělo jíst na prázdný žaludek. Pokud tak jíte ovoce, bude to hrát hlavní roli při detoxikaci, dodávající vám velkou dávku energie na hubnutí a jiné životní aktivity. Ovoce je velmi důležité jídlo.

Řekněme že sníte dva krajíce chleba a pak plátek ovoce. Ovoce je připraveno jít rovnou přes žaludek do střev, ale je mu v tom zabráněno. Mezitím všechno jídlo hnije a kvasí a mění se na kyselinu. V minutě, když přijde ovoce do kontaktu s jídlem a trávicími šťávami, celá masa jídla se začne kazit.

Takže, jezte ovoce na prázdný žaludek nebo před jídlem! Když chcete pít džus, pijte jen čerstvý, ne z láhve. Nepijte ani ohřívaný džus. Nejezte upečené ovoce, protože vůbec nedostanete živiny. Dostanete jen chuť. Pečení ničí všechny vitamíny. Ale jíst celé ovoce je lepší než pít džus. Pokud máte pít džus, pijte ho pomalu po doušcích, protože ho musíte nechat smíchat se slinami, než ho spolknete.

Můžete taky vyzkoušet 3 denní rychlou očistu těla ovocem. Jezte jen ovoce a pijte jen džus během 3 dní a budete překvapeni, když vám vaši přátelé řeknou, jak zářivě vypadáte!

KIWI

Malé ale mocné. Je dobrým zdrojem draslíku, magnezia, vitaminu E a vlákniny. Obsahuje dvakrát tolik vitamínu C než pomeranč.

JABLKO

Jablko denně, vás udrží daleko od doktora. Přestože jablko obsahuje málo vitamínu C, má antioxidanty a flavony, které podporují aktivitu vitaminu C, což pomáhá snížit riziko rakoviny infarktu a mrtvice.

JAHODY

Ochranné ovoce. Jahody mají nejvyšší celkovou sílu antioxidantů mezi ovocem a chrání tělo před onemocněním rakovinou, ucpáním cév volnými radikály.

POMERANČ

Nejsladší medicína. Jedením 2-4 pomerančů denně se chráníte před chřipkou, vysokým cholesterolem, ledvinovými kameny a snížíte riziko vzniku rakoviny.

VODNÍ MELOUN

Nejchladnější hasič žízně. Skládá se z 92 % vody, která je zabalena ve vysoké dávce glutathionu což pomáhá imunitnímu systému. Také obsahuje lykopen proti rakovině. Obsahuje také vitamín C a draslík.

GUAVA A PAPAYA

První cena za vitamín C. Jsou jednoznačnými vítězi v soutěži o obsah vitamínu C. Guava je také bohatá na vlákninu, která pomáhá při prevenci zácpy. Papaya je bohatá na karoten, ten pomáhá zraku.

Seriózní poznámka o infarktuna na závěr

Ženy by měly vědět, že symptomem každého infarktu je bolest levého ramene. Mějte se na pozoru před intenzivní bolestí v čelistech. Nikdy nemusíte mít bolest v hrudníku při infarktu. Nauzea (zvedání žaludku) a intenzivní pocení jsou také příznaky. 60 % lidí,kteří měli infarkt ve spánku, se neprobudilo. Bolest v čelisti vás může probudit do kritické zdravotní situace. Buďme opatrní a mějme se na pozoru. Čím víc toho víme, tím větší šanci máme na přežití.

Související

Toto sušené ovoce pravděpodobně dramaticky snižuje riziko rakoviny tlustého střeva

Naučte se klíčové rozdíly mezi srdeční zástavou, infarktem a mrtvicí 

Koření, které může pomoci zastavit infarkt a navíc totálně zregeneruje střeva

Objev Dr. Schultze: Jak zastavit srdeční infarkt do jedné minuty

Jak léčí ovoce a zelenina. Nejucelenější pohled zpracovaný Dr. Vojtíškem z Masarykovy univerzity


NEPŘEHLÉDNĚTE

loading…

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Spočítejte *