Tento příběh pojednává o muži s oslabenou srdeční funkcí, který se dokázal uzdravit bez léků či umělých prostředků, pouze pomocí přírodního řešení – čerstvé mrkvové šťávy.
Neuvěřitelný, až zázračný obrat: 82letý muž překonal prognózy lékařů a vyléčil své srdce fungující pouze na 13 %! Přečtěte si jeho úžasný příběh!
Příběh muže s nemocným srdcem
Muž ve věku 82 let měl podle lékařů funkční srdce pouze na 13%. Přestože užíval různé léky, nedocházelo ke zlepšení, a tyto léky vedly k dalším komplikacím a závislosti. Postupně mu bylo diagnostikováno selhání ledvin, a lékaři se zdálo, že nemohou pro jeho stav nic dělat.
Rodina muže se již připravovala na jeho pohřeb, neboť byl v nejhorší kondici svého života – neschopný močení, slabý a trpící silnými bolestmi.
Jednoho dne si muž vyžádal sklenici čerstvé mrkvové šťávy, kterou mu připravil jeho vnuk. K překvapení všech došlo po vypití šťávy k návratu chuti k jídlu, zlepšení močení a obnovení energie. Tyto změny byly patrné již po prvním týdnu pití mrkvové šťávy třikrát denně.
Když se později vrátil do nemocnice, lékaři byli překvapeni jeho výrazným zlepšením. Nakonec byl úplně propuštěn z nemocnice a dnes je v lepší fyzické kondici a vitalitě než za posledních několik let.
Co způsobila čerstvá mrkvová šťáva
Kromě uvedených změn, po dalších pohárech mrkvové šťávy zaznamenal i nával nové energie, moč se mu začala čistit a jeho tvář nabrala zdravější zbarvení.
Dále se mu výrazně zlepšil i jeho krevní tlak.
Samozřejmě, když se později vrátil do nemocnice, lékaři byli z jeho zlepšeného zdravotního stavu dost překvapení. Netrvalo dlouho a z nemocnice ho úplně propustili.
Dnes je zdravější a vitálnější než kdykoli za posledních pár let.
Souvislost mezi mrkvovou šťávou a zdravím
Vztah mezi mrkvovou šťávou a zdravím spočívá v tom, že mrkev má robustní zdravotní profil. Konzumace mrkvové šťávy poskytuje tělu doporučený počet porcí zeleniny týdně, což je podporováno zdravotními úřady. Mrkev má pozitivní účinky na zdraví, jako snížení rizika obezity, řešení problémů s ledvinami, podpora léčby rakoviny a ochrana srdce a cév.
Vitamin A, obsažený v mrkvi, předchází a léčí onemocnění srdce. Vitamin C snižuje riziko ischemické choroby srdeční, a vitamín K aktivuje látku Gas6, podporující komunikaci mezi buňkami a bránící vzniku krevních sraženin.
Vitamin A
Vitamin C
Vitamin C, podle Institutu Linuse Paulinga, obsažený v mrkvové šťávě, snižuje riziko vzniku ischemické choroby srdeční a zvyšuje odolnost vůči úmrtí způsobenému jinými srdečními onemocněními.
Jediný pohár mrkvové šťávy poskytuje tělu až 10% denní doporučené dávky vitamínu C.
Vitamín K
Co se týče vitamínu K, aktivuje v těle substanci Gas6, která podporuje komunikaci mezi buňkami. Tento vitamín navíc reguluje tvorbu krevních sraženin, což snižuje riziko vzniku srdečního infarktu, mozkové příhody a plicní embolie.
Ještě za socíku bývala v prodeji mrkvová šťáva v lahvi vyrobená u nás. Sice nebyla zrovna čerstvá, nicméně chuťově docela dobrá a osvěžující.
Skvely clanek. Jen mi tam schazi navod na mrkvovou stavu.
Z mych mladych let vim, ze pri strouhani mrkve se vypusti take trocha stavy.
Nevlastnim zadny odstavovac. Dekuji za odpoved.