Bramborová voda na šadiny
Dr. Lissa Rankin - Mysl je mocný lékař – Vědecký důkaz, že se sami můžete uzdravit
Jóga a hubnoucí polohy
5 kuchařských triků s dýní, pro vaše lepší zdraví
Jak může vaření změnit váš život
-
Bramborová voda na šadiny
www.alternativnimagazin.cz/dala-si-na-vlasy-bramborovou-vodu-a-vyresila-nejvetsi-problem-ktery-zeny-trapi/ -
Dr. Lissa Rankin - Mysl je mocný lékař – Vědecký důkaz, že se sami můžete uzdravit
Přednáška Dr. Lissy Rankin (USA) -
Jóga a hubnoucí polohy
-
5 kuchařských triků s dýní, pro vaše lepší zdraví
Jak si jednoduše a zdravě navařit z dýně. A hlavně rychle a zdravě. -
Jak může vaření změnit váš život
Ve videu níže vypráví Michael Pollan, autor pěti nejlépe prodávaných knih v New York Times, hrůzostrašný příběh o tom, jak McDonald vyrábí své hranolky. Pokud nemáte příliš mnoho času na celé video, přeskočte na čas 3:10 a očekávejte šok. Pro ty z vás, kteří neumíte anglicky, jsme uvedenou pasáž přeložili. Najdete ji pod videem.Když jste v McDonaldu, určitě znáte jejich hranolky v těch papírových krabičkách, z nichž vyčnívají jako pupeny. Vypadá to opravdu dobře. Firma trvá na tom, že všechny jejich hranolky jsou z téže odrůdy brambor a že nemají žádné skvrny. U odrůdy, kterou používají, se však často vyskytuje jeden kaz pod jménem síťovitá nekróza. Pokud jste někdy viděli v bramborách hnědé čáry nebo tečky, tak to je ono. Takové brambory však od svých dodavatelů McDoland nekoupí. Jediným způsobem jak předejít zmiňovanému kazu je jejich postřik již na poli pomocí pesticidu Monitor. Tento pesticid je natolik toxický, že farmáři, kteří ho pěstují, po postřiku 5 dní nevycházejí na svá pole. Po sklizni brambor je uskladní ve velkých halách velikosti fotbalového stadionu s kontrolovanou atmosférou, protože během dalších 6 týdnů nejsou tyto brambory jedlé. Musí z nich nejprve vyprchat všechny ty chemikálie … Co myslíte, vyprchají všechny? I ty, které jsou nejen na povrchu, ale se dostaly do jejich nitra přes kořeny? Dobrou chuť … Ne, děkuji, neprosím!