Site icon Alternativní Magazín.cz

Přidejte 2 lžíce této směsi s kokosovým olejem do své ranní kávy a spálíte „tunu“ kalorií

Pokud jste milovníkem kávy a svůj den obvykle začínáte s šálkem tohoto horkého nápoje v ruce, pak je tento recept určitě něco, co byste měli zkusit jako doplněk k vašim hubnoucím aktivitám.

Směs do kávy, o které budeme psát v tomto článku, udělá vaši kávu nejen zdravější, ale také výrazně zrychlí váš metabolismus.

Recept na kávu urychlující metabolismus a hubnutí

Ingedience

Poměry jednotlivých složek mohou být upraveny podle vaši chuti, takže pokud nemáte rádi kávu sladkou, můžete snížit množství medu, nebo jej vynechat úplně.

Způsob přípravy:

Vše, co musíte udělat, je smíchat všechny ingredience v misce, dokud nejsou dobře promísené. Směs do kávy poté nalijte do skleněné nádoby a uschovejte na tmavém místě.

Použití:

Uvařte si oblíbený šálek kávy, a dokud to je ještě horká, přidejte 1-2 polévkové lžíce této hubnoucí směsi. Nyní kávu zamíchejte alespoň pět vteřin, aby se dobře promíchala s kávou a váš zdravý ranní nápoj s kokosovým olejem je hotov!

Účinky

Příznivé účinky kokosového oleje jsou díky obsahu středně dlouhým řetězcům mastných kyselin (triglyceridy), namísto s dlouhých řetězců. Tyto středně dlouhé řetězce mastných kyselin v těle metabolizují jinak, než ostatní mastné kyseliny. Přecházejí z jater zpět do trávicího traktu, kde jsou pak zužitkovány jako rychlý zdroj energie, čímž se zároveň zrychlí metabolismus.

Studie zjistila, že dávka 1 až 2 polévkové lžíce kokosového oleje obsahujícího tyto středně dlouhé řetězce mastných kyselin, zvýšila za den výdej na energie o 5 %, což u průměrného člověka činí celkem 120 kalorií denně. O veškerých přednostech kokosového oleje si můžete také přečíst v jednom z našich předešlých článků.


Zdroj: Add 2 Tbsp. Of This Coconut Oil Mixture To Your Morning Coffee To Burn A Ton Of Calories

Exit mobile version