Site icon Alternativní Magazín.cz

Ničitel patogenů: Polévka 100 krát silnější než antibiotika

Máma vždycky říkávala, že slepičí polévka je nejlepší lék na nachlazení. Co když vám ale prozradíme recept na polévku, která je 100 silnější na bakterie jako běžně používané antibiotika? 

A nejen to, stejný účinek má také na viry. Tato chutná polévka je speciálně připravena na úlevu od ušních infekcí, nachlazení, chřipky, rýmy, angíny, kašle a mnoha dalších zdravotních potíží.

Právě se nacházíme v období chřipkové sezóny. Počasí je také ideální pro nemocnost – budou se střídat období mrazů s oblevou.

Potraviny jako tymián, červená cibule nebo česnek obsahují celou paletu pro tělo prospěšných látek. Jsou plné vitamínů, minerálů, anioxidantů a pro imunitní systém umí udělat divy.

Pokud i vy jste člověk, který upřednostňuje přírodní léky namísto návštěvy lékaře, budete tento recept milovat.

V případě, že jste náhodou vegetariány, můžete slepičí vývar klidně nahradit zeleninovým vývarem. Také můžete úplně vynechat zakysanou smetanu.

Ingredience:

Příprava:

Pokud by bylo pro vás příliš náročné čistit takové velké množství česneku, můžete to udělat trochu jinak.

Poznámka 

Při použití 50 stroužků česneku bude polévka řádně silná. Pokud by to bylo na vás příliš, klidně můžete množství stroužků snížit i o polovinu. Polévka bude pak sice o něco slabší, ale stále dostatečně účinná.

Dobrou chuť a brzké vyléčení!


Zdroj: Miracle Healing Soup: 100 Times More Efficient Than Any Antibiotic

NEPŘEHLÉDNĚTE

loading…

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT 

 

Exit mobile version