Varování: Tyto potraviny mohou být SMRTELNĚ jedovaté!!! Většina z nás je má v kuchyni

brambory-vykliceneŘada ingrediencí obsažených ve zpracovaných potravinách může mít extrémně toxický účinek na lidské zdraví a může způsobit vážné zdravotní problémy.

V dnešním článku uvádíme přehled některých nejtoxičtějších potravin, které máte doma v kuchyni, aniž by jste to vlastně tušili.

Muškátový oříšek

Muškátový oříšek má halucinogenní účinky. Pouhých 5,5 gramu může způsobit křeče a 8 gramů může dokonce vyvolat záchvat. A stačí jeden muškátový oříšek denně, aby došlo k rozvinutí psychózy.

Rebarbora

Listy rebarbory jsou nesmírně toxické, protože jsou plné kyseliny šťavelové, která může zapříčinit tvorbu ledvinových kamenů.

Při konzumaci menšího množství může dojít k vážným zdravotním problémům, ale konzumace 5 kg této rostliny již může mít smrtelné následky.

loading...

Brambory

Brambory se zelenou slupkou jsou extrémně toxické. Tyto brambory a jejich klíčky obsahují glykoalkaloidy, které mohou způsobit průjem, kóma a dokonce i smrt.

Tuňák

Tuňák je vysoce toxická potravina, protože obsahuje rtuť. Pokud se rtuť dostane do mozku, může dojít k jeho vážnému poškození. Podle Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv by se ženy a děti měly konzumaci tuňáka zcela vyhýbat.

Mandle

Existují dva druhy mandlí: sladké a hořké. Hořké mandle obsahují kyanovodík, a konzumace 7 z 10 oříšků může způsobit vážné zdravotní problémy u dospělých a dokonce smrt u dětí.

Související 


Zdroj: THESE FOODS CAN BE DEADLY, AND MOST OF US HAVE THEM IN THE KITCHEN

NEPŘEHLÉDNĚTE

loading...

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Spočítejte *

AlternativníMagazín.cz na Facebooku

error: Content is protected !!