Čínské zvyky: Pití teplé vody je dokonalou prevencí infarktu a rakoviny

Snad bychom měli přijmout za své zvyky Číňanů a Japonců, totiž popíjet horký čaj během jídla, ne chladnou vodu.

Je sice příjemné vypít chladný nápoj po jídle, avšak tento chladný nápoj způsobí ztuhnutí tuků v jídle, které jste zrovna zkonzumovali. To způsobí zpomalení zažívacího procesu. Jakmile tento ztuhlý tuk reaguje se žaludečními kyselinami, rozpadne se a bude absorbován střevy rychleji, než běžné jídlo. Tento tuhý tuk se usadí na stěně střev a vytvoří podmínky pro rakovinu a artritidu.

Nejlépe je jíst horkou polévku nebo pít horkou vodu po jídle.

Obecné příznaky infarktu…

Důležité poznámky o infarktu – měli byste vědět, že ne každý infarkt se projeví bolestí v levé ruce.

Vůbec nemusíte pociťovat bolest na hrudi. Nejprve si uvědomíte intenzivní bolest v čelisti. Bolest čelisti vás může probudit z hlubokého spánku. 60 % lidí, kteří dostanou infarkt ve spánku se již neprobudí.

Zvedání žaludku a intenzivní pocení patří také k obecným jevům.

Buďte opatrní a buďte si toho vědomi, protože čím více toho víme, tím lepší šanci máme přežít.

Pokud věříte v prevenci, sdílejte článek přátelům, můžete tím zachránit život.

Související


Zdroj: Heart Attack and Drinking Warm Water

NEPŘEHLÉDNĚTE

loading…

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Spočítejte *

AlternativníMagazín.cz na Facebooku